• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Gyermekruha, babaruha - szállítási feltételek, díjak és futárszolgálat

A Gyermekruhaház futárszolgálattal juttatja el a megrendelt  gyerekruhákat, babaruhákat a megrendelőhöz.  Amint elkészítettük a gyerekruha illetve babaruha csomagot és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk a  csomag várható érkezésének napjáról, benne a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségével.

 

Szállítási díjak
 
Szállítás futárral, fizetés bankkártyával vagy utalással 1800 Ft
Szállítás futárral, fizetés utánvétellel (+ 450 Ft) 2250 Ft
min. 10 000 Ft értékű megrendelés esetén ingyenes
 

A 10.000,- Ft. feletti megrendelések esetén a szállítás ingyenes, de amennyiben a helyszinen a futárnak fizeti ki a csomag értékét ( utánvétes fizetés), abban az esetben 450,-Ft. utánvét kezelési díj kerül felszámításra. Természetesen bankkártyás fizetés illetve banki átutalás esetén nincs utánvét kezelési díj.
 A megrendelését a DPD futárszolgálat szállítja otthonába.

A DPD Európa egyik vezető csomag szállímányozási szolgáltatója, nagykapacitású hálózatukkal garantálja, hogy csomagja a lehető legrövidebb időn belül kézbesül.

Amikor a gyerekruha csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, értesítést küldünk emailben, a futár a következő munkanap fogja szállítani megrendelését, ezért kérjük lehetőség szerint tartózkodjon otthon, illetve mobiltelefonját tartsa bekapcsolva arra az esetre, ha a futár egyeztetni szeretné a csomagátadás időpontját.


 

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.