• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Rólunk: "Gyermekruhaház - a jó minőségű gyermekruha otthona"

Gyerekruha webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy új, magyar, német, belga, holland, francia, török és lengyel jó minőségű gyerekruhákat és babaruhákat kínáljunk a neten kereső anyukáknak, apukáknak, nagymamáknak és nagypapáknak. Kizárólag új, kiváló minőségű gyerekruha, illetve kiváló minőségű babaruha található kínálatunban.


Gyermekeink

Miután mi is nagycsaládosok vagyunk, tudjuk milyen fontos az időtakarékos és kényelmes vásárlás. Nálunk több fizetési mód közül választhat, a megrendelt gyerekruhákat futárszolgálat szállítja otthonába vagy akár más megadott címre.

 

Jogszabályban meghatározott pénz visszafizetési garanciával, és csere lehetőséggel a gyermekruha vásárlás egyszerű és biztonságos. Mi azt szeretnénk, hogy gyermeke(i) következő ruhatárát is nálunk vásárolja meg, ezért a Vásárló elégedettsége a legfontosabb számunkra. Törzsvásárlói rendszerünket is ezért alakítottuk ki.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy gyermekruha termékleírásunk pontos legyen. A mesefigurás gyermekruháknak mindig nagy sikere van a gyerekeknél, kislányoknál és kisfiúknál egyaránt.

 

Tapasztalatunk szerint ezekbe a „menő cuccokba” mindig hiszti nélkül öltöznek fel, könnyebbé teszik akár az otthonról való elindulást.

Gyermekruha és babaruha kínálatunkat az igények szerint folyamatosan bővítjük.