• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Rendelés menete a Gyermekruhaház webáruházban

A gyermekruha rendeléshez regisztráció szükséges, ezért kérjük mielőtt a kiválasztott ruhákat kosarába helyezné, regisztráljon a Gyermekruhaház weboldalán.

A regisztráció után helyezze a kiválasztott gyerekruhát, babaruhát a kosarába, majd kattintson a "Tovább a pénztárhoz" nyomógombra. Ha korábban még nem vásárolt nálunk gyerekruhát, adja meg számlázási és szállítási címét, majd a következő lépésben válassza ki a fizetési módot.

Amikor egy gyerekruhát a kosarába helyez, a ruha más vásárló számára 1 órán keresztül nem elérhető azaz  más vásárló nem tudja kosarába helyezni.

Amennyiben előző látogatásai során már foglalt gyermekruhát, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomására a foglalásban lévő ruhák az újonnan kosárba helyezett ruhák mellé kerülnek.

Ha minden kiválasztott gyerekruhát ill. babaruhát a kosarába helyezett, kattintson a Tovább a pénztárhoz nyomógombra ahol négy lépcsős folyamaton végighaladva lehet a gyerekruha megrendelést leadni. A rendelés egyes blokkjai között továbblépni a "Tovább" gomb megnyomásával lehet, visszalépni a blokk fejlécére kattintva:

 

1. Az első két blokkban a számlázási és szállítási adatait ellenőrizheti, illetve itt van lehetőség további címet felvenni, ha szükséges. A rendszer az új szállítási címet is elmenti, így a következő vásárlás alkalmával már csak ki kell választani, hogy a megadott címek közül melyikre kéri a gyerekruha megrendelés kiszállítását.

2. A harmadik blokkban a gyermekruhák szállítási módját tudja kiválasztani.

3. A negyedik blokkban a fizetési módot tudja kiválasztani.

4. Az ötödik blokkban a gyermekruha rendelés részleteit tekintheti át. A Rendelés elküldése gombra kattinva a rendelést érvényesíti.