• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Lány rövid ujjú póló "Minnie" rózsaszín

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 1 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 790 Ft

Gyors áttekintés

Márkanév: Disney
Anyaga: 100% pamut
A póló rózsaszín, az elején Minnie mintával, "the sun is yellow, the sky is blue, cherries are sweet and so are you" felirattal.
A szabása különleges a háta hosszabb mint az eleje.
Puha, finom anyag, kellemes viselet.
Minnie a megunhatatlan.

Lány rövid ujjú póló "Minnie" rózsaszín

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez majd ismét kattintson duplán visszalépéshez.

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 1 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 790 Ft

Részletek

Márkanév: Disney Anyaga: 100% pamut A póló rózsaszín, az elején Minnie mintával, "the sun is yellow, the sky is blue, cherries are sweet and so are you" felirattal. A szabása különleges a háta hosszabb mint az eleje. Puha, finom anyag, kellemes viselet. Minnie a megunhatatlan.

További információk

Akciós ár Fogyasztói ár: 1 790 Ft
Márkanév Disney