• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Lány hosszú ujjú póló "My little pony" kék

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 190 Ft

Gyors áttekintés

Márkanév: Characters
Anyaga: 100% pamut
A póló sötétkék színű, az elején aranyos minta, és "Rainbow Dash" felirat. Különleges szabású a háta kb. 6 cm.-rel hosszabb mint az eleje.
Finom, puha anyag, kellemes viselet.
Szeretettel minden kis Pony rajongónak.

Lány hosszú ujjú póló "My little pony" kék

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez majd ismét kattintson duplán visszalépéshez.

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 190 Ft

Részletek

Márkanév: Characters Anyaga: 100% pamut A póló sötétkék színű, az elején aranyos minta, és "Rainbow Dash" felirat. Különleges szabású a háta kb. 6 cm.-rel hosszabb mint az eleje. Finom, puha anyag, kellemes viselet. Szeretettel minden kis Pony rajongónak.

További információk

Akciós ár Fogyasztói ár: 2 190 Ft
Márkanév Characters