• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Fiú hosszú ujjú pizsama "Angry Birds" piros/fekete

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

Normál ár: 3 890 Ft

Kedvezményes ár: 3 290 Ft

Gyors áttekintés

Márkanév: Characters
Anyaga: 100% pamut
A felső fekete színű, de az eleje piros, rajta Angry Birds minta, és "red alert" felirat. A nadrág fekete színű, rugalmas derékrésszel.
Finom, puha anyag, kényelmes éjszakai viselet.
Csatlakozz Te is a Mérges Madarakhoz!

Fiú hosszú ujjú pizsama "Angry Birds" piros/fekete

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez majd ismét kattintson duplán visszalépéshez.

Kicsinyít
Nagyít

További képek

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 3 890 Ft

Kedvezményes ár: 3 290 Ft

Részletek

Márkanév: Characters Anyaga: 100% pamut A felső fekete színű, de az eleje piros, rajta Angry Birds minta, és "red alert" felirat. A nadrág fekete színű, rugalmas derékrésszel. Finom, puha anyag, kényelmes éjszakai viselet. Csatlakozz Te is a Mérges Madarakhoz!

További információk

Akciós ár Fogyasztói ár: 3 290 Ft
Márkanév Characters