• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Gyakran Ismételt Kérdések

 - Milyen minőségű ruhák kerülnek feltöltésre?

 Gyerekruha webáruházunkban kizárólag új gyerekruhákat, babaruhákat forgalmazunk, így mindig kiváló minőségre számíthat. Erre garancia a gyártó cégek minőség ellenőrzési rendszere.

 

 - Mikor vannak a feltöltések?

 A feltöltések nincsenek fix időponthoz kötve. Célunk, hogy folyamatosan legyenek újdonságok termékeink között. A feltöltésről hírlevelet küldünk,erre feliratkozni  a Hírlevél pontban lehet.

 

 - Hogy küldhetem vissza a ruhát ha nem jó a méret vagy nem tetszik?

 Ha nem megfelelő a gyerekruha, ill. babaruha webáruházunk visszafogadja, (Elállás joga) vagy  kicseréli azokat. A ruhákat címkéjével együtt várjuk vissza. Kérnénk, mielőtt visszaküldene számunkra valamit, értesítsen bennünket elérhetőségeink valamelyikén. A visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.

 

  - Összevonhatóak-e a rendeléseim?

 Természetesen. Ha úgy dönt, hogy élni szeretne a 10.000 Ft. feletti ingyenes szállítás lehetőségével, de ezt egy rendelésben nem  tudja teljesíteni, akkor összevonathatja rendeléseit. FONTOS! A rendelés elküldésekor a Vásárló Közleménye rovatba írva tudassa velünk. A rendeléseket 15 napig tartjuk.Utána automatikusan visszakerül a rendszerbe.

 

  - Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?

 Megrendelését általában 2 munkanap alatt teljesítjük. A rendelést követő napon átadjuk a gyerekruha csomagot a futárszolgálatnak (bankártyás ill. utánvétes fizetés esetén). A DPD a felvételt követő napon kézbesíti azt.

 

  - Regisztráltam, de nem tudok belépni. Mit tegyek?

 Regisztráció után a rendszer automatikusan küld egy e-mailt, benne egy linkkel. A linkre kattintva tudja aktiválni a regisztrációját. Ha ez a levél a regisztrációt követő 1 órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze Felénk.

 

  - Hol tudom a megadott adataimat módosítani?

 Bejelentkezés után, személyes adatait, a beállítások menüpontban lehet módosítani.

 

  - Kaptam akciós kuponkódot. Hogy használhatom fel?

 Az e-mailben kapott akciós kuponkódokat vásárlás alkalmával lehet beváltani. A megrendelés elküldése előtt az akciós kuponablakba kell beírni a kapott kuponkódot. Rendszerünk automatikusan levonja a kedvezményt a rendelés értékéből.