• Üdvözöljük a Gyermekruhaházban!

Characters minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     HW Fashion gyermekdivat, gyerekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     E-bound minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Dirkje minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        Tricky Tracks belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      Disney minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Emoi minőségi belga gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház        DJ-DutchJeans minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Kiti Watt minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház    Bianco Blu holland minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház      YO! minőségi gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház     Wenice minőségi török gyerekruha, gyermekruha és babaruha, gyerekruha webáruház

Fizetési módok a gyermekruha webáruházban

A gyerekruha és babaruha megrendelését több módon fizetheti ki: bankkártyás fizetéssel, banki utalással vagy utánvéttel.

Banki utalással: számlaszámra, kérjük a közlemény rovatban adja meg a rendelés azonosítószámát. A csomagot akkor adjuk át a futárszolgálatnak ha a vásárlás összege megérkezett a  bankszámlánkra.

Utánvét esetén a futárnak kell átadni a gyerekruha, babaruha megrendelés és a szállítási díj ellenértékét amikor a csomagját otthonába szállítja.

Bankkártyás fizetés esetén a Borgun B-Payment Zrt. a Budapest Bank partnereként biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldással egyenlítheti ki a gyermekruha megrendelés és a szállítási díj értékét. Az elfogadott kártyatípusok az alábbiak:

 

Maestro Mastercard Visa Visa Electron
Kérjük postai befizetéssel ne küldje el a megrendelése értékét, mert ez esetben a postai utalásról, azaz a befizető személy azonosításához szükséges információk csak néhány héttel az összeg beérkezése után érkeznek meg, ami azt jelenti, hogy a csomagját nem tudjuk időben elküldeni Önnek.